Тежка атака от холивудски бизнес магнат срещу израелския премиер Бенямин

...
 Тежка атака от холивудски бизнес магнат срещу израелския премиер Бенямин
Коментари Харесай

Бизнес магнат в Холивуд: Бенямин Нетаняху е агент на хаоса, на омразата, на разделението и унищожението

 

Тежка офанзива от холивудски бизнес магнат против израелския министър председател Бенямин Нетаняху. Ари Еманюел, който е един от най-отявлените критици на антисемитизма, назова Нетаняху „ сътрудник на хаоса “ и прикани той най-сетне да бъде отхвърлен от поста министър-председател в Израел.

В огромен материал на Би Би Си лекари и пациенти описват за ужасните мъчения, на които са били подложени в една съответна болница във военна база на Израел

Ари Еманюел е изпълнителен шеф на спортната и развлекателна компания „ Ендевър “ – една от най-големите в света. Под нейна настойчивост са добре познатите марки UFC и WWE. Еманюел е един от най-страстните бранители на евреите. През октомври 2022 година той прикани разнообразни бизнеси да спрат да работят с рапъра Кание Уест поради антисемитските му мнения.

Еманюел, който е от еврейски генезис, беше награден с филантропична премия и по време на церемонията направи острите мнения против Бенямин Нетаняху.

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

Първоначално речта му стартира предстоящо – предприемачът сподели ясно, че офанзивата на „ Хамас “ на 7 октомври е директно виновна за старта на войната в Ивицата Газа и сегашния спор. Той изрично отхвърли антисемитизма, който залива света поради дейностите на Израел. Тази част от речта му получи бурни овации.

„ Но да не се объркате – с цел да осигурим сигурността на Израел и тази на почтените хора от двете страни, тази война в действителност би трябвало да спре. Трябва да спре и спорът с палестинците. Това значи да се реализира единодушие за две страни, което да донесе мир, сигурност и достолепие на всички “, сподели Еманюел.

И по този начин стартира офанзивата си против Нетаняху.

Заповедите са първи против държавни водачи на непосредствен съдружник на Съединени американски щати

„ Майка ми ме научи какво значат договарянията. Човек не договаря за мир с другари, нито със съдружници. Преговаря със своите врагове. Но с цел да стигнем до там, би трябвало да имаме мощни и мъдри водачи и от двете страни. За жал Израел се води от човек, който не желае да има спокойно разрешаване на този спор. Той не желае да обезпечи бъдещето на Израел или репутацията и сигурността на евреите по целия свят. Единственото, което желае, е да обезпечи политическата си власт и оцеляване. Израел се води не от човек, който взема решение проблемите, а от човек, който ги основава. Той е сътрудник на хаоса, на омразата, на разделянето и на заличаването. Стига толкоз! “, сподели Еманюел.

Тази част от речта му раздели залата. Половината избухна в мощни овации, а други освиркаха Еманюел и напуснаха събитието.

Премиерът на Израел упрекна прокурора Карим Хан, че налива масло в огъня на антисемитизма

„ Трябва да признаем, че Биби Нетаняху скапва репутацията и на Израел, и на еврейския народ. Нетаняху не желае спокойно позволение на този проблем. Нетаняху петни завещание, което не му принадлежи. И за положителното на Израел, той би трябвало да си отиде дружно с екстремистите в неговия кабинет, които подстрекават насилието на Западния Бряг и се пробват да подрият основите на демокрацията в Израел.

Накрая Еманюел прикани Израел най-сетне да не помни за Нетаняху, тъй като другояче в никакъв случай няма да има сигурност.

Бизнесменът в никакъв случай не е пестял думите си по политически тематики. След терористичните офанзиви на „ Хамас “ през октомври 2023 година, той остро подлага на критика Нетаняху и държавното управление му, че не са ги предотвратили.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР